Chytrá horákyně

Chytrá horákyně

Anotace: Lidé často vytýkají druhým to v čem sami chybují.

Jako bratr a sestra

láska s nenávistí,

jako voda s blátem

ať nejsme čistí.

 

Jak smát se a plakat

v jedné chvíli,

jak stavět a bourat

vlastní pílí.

 

Já došel i dojel

oblečen v sítě,

já provázen strachem

dospělé dítě.

 

Živý a mrtvý

vraždím svou lásku,

přes půlku tváře

železnou masku.

 

Krásně jsi kvetla

teď nechám tě uschnout,

chtěl bych už spát

však nemohu usnout.

 

Hrát s tebou šachy

nemám už zájem,

smažit se v pekle

když toulám se rájem.

                                                                                                              

Autor Jozef Bojanovský, 11.05.2013
Přečteno 513x
Tipy 7
Poslední tipující: El Duende, Admen, Kirsten, Martinecka23, ArchimondS, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí