Počkám si

Počkám si

Anotace: kdo si počká, ten se dočká, ne?

Má přítomnost 

je bez Tebe.

Nezvaný host,

svoboda,

a anděl utěšitel 

z nebe 

slétl ke mě.

Pomohl mi vstát,

podpírá mě jemně,

silou,

jakou jen Bůh

mu mohl dát.

Budu se těšit

z přítomnosti,

však nechám Tě žít,

dokud

se nenabažíš volnosti,

nebudeš mít dosti.

 

 Počkám...

 

Autor angelicek, 13.05.2013
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní mi jako modlitba a to mi přijde sexy.
Líbí se mi to.

30.05.2013 21:48:03 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí