Snad jednou pochopíš.....!

Snad jednou pochopíš.....!

Anotace: jen tak,pro radost

Tma myšlenky halí
a ty tam někde v dáli.
Tma odvahu duši dává,
MILUJI...
občas se přihodí,občas se stává.
 
Za okny noční žije svět
a na orchideji pučí nový květ.
Tvou podobu v duši mám
a nikomu...nikomu ji nevydám.
 
Víš co pro mne znamenáš ?
Moudrost,když ironický úsměv máš.
Slast,když se ke mne přitulíš
a svá ústa k polibku našpulíš.
 
Tma myšlenky mé ukrývá,
noc pomalu v den ubývá.
Za chvíli půjdu,lásko,spát
a doufám,že jednou pochopíš
jak moc mám tě rád. 
Autor Makonn, 15.05.2013
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí