Z oken kupé

Z oken kupé

Anotace: ...

úsměv marné holky
zastihl mě v kupé
za svitu
měsíčních světel
tohohle vlaku
smála se
černýma očima
blýskání plamenů
dotvářelo dojem
že jakoby
zachycují rytmus krajiny
X a Y se bohužel
nedotýkají
samota ve mě
v ní
mě odrazuje
světla kupé blikají
jako svíčka na hrobě
samotná
přesně tak si připadám
když vidím záblesky
světel v půlnoční
krajině
z oken smradlavého
vlaku
opilci usínají
za pět dvanáct
jen já to táhnu
do dvanácti s ní
bez ní
Autor Smeták, 19.01.2007
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle taky znám. Včera na plese.

20.01.2007 19:03:00 | f393n6

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí