Divný pocit

Divný pocit

Anotace: ...takové smutné zamyšlení

Mám v srdci divný pocit,
jako bych za lásku měl prosit,
takové nepříjemné chvění,
že nic jak má být není.

Zas jeden druhého by zradil,
že zlo vítězí bych se vsadil,
jen málokoho mrzí,
druhého bolest a slzy.

Stále mi hlavou vrtá,
není-li láska mrtvá,
že po řece Styx pluje
a nikdo nic už nemiluje.
Autor Alias, 17.05.2013
Přečteno 525x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí