Odpuštění

Odpuštění

Anotace: Prostě si jí přečtěte!To se nedá zestručnit.

Dnes já žádám o odpuštění,
Naše role se během okamžiku vymění.
Způsobila to moje tvrdohlavost,
jávím byla to má hloupost.

Proč to má tak být?
Nechci do lesa pořád výt.
Snad jen mládí mě může omluvit,
když nedokázal mě nikdo zastavit.

Já jsem neslyšela,
když jsem dárek otevřela.
Jsi pryč.
Já stále kolem sebe šlehám bič.

Nevím proč mi to děláš,
to co jsi chtěl máš.
Volám tě, ale ty nepřicházíš.
Proč mi vůbec tak scházíš?

Každý den se uzavírá,
naděje tím však odumírá.
Bude to tím,
že se nevrátíš to už vím.
Autor P. Mendlová, 19.01.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí