Už to nezměním

Už to nezměním

Anotace: ...

Sbírka: Výstava stínů

Prosím už neplač, musím jít,
i když bych ve tvé náruči chtěl být.
Neplač trhá mi to srdce,
nezměním to, bílé pro mě přišly si ruce.

Je mi smutno, když tě nade mnou vidím,
jak slzy roníš na tělo mé.
Věřím, že ve tvém srdci budu mít místo své,
aspoň skrze ně tě uvidím.

Nyní víš, že máš svého anděla,
nad tebou bude držet stráž,
aby jsi věděla,
na kterou cestu se dáš.
Autor Stín, 19.05.2013
Přečteno 609x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Zahleděná do vzpomínek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí