Šehrezad

Šehrezad

Anotace: ......je krásná a tolik tajemná.........

Já spatřil Tě jen letmo
Ani nevím,jestli nejsi jenom sen
Snad jenom stín myšlenky
Krčící se v koutku mysli

Ukrytá pod závojem ranního oparu
Tak vyzývavá a přitom nedostupná
Ty,kněžka hříchu i nevinnosti
Jsi potravou mé smyslnosti

Tajemná Šehrezad zakrýváš svoji tvář
Tvůj smích jak stříbrný potok
zaplavuje moje nitro
A duše se topí....

Jak polární záře krásná
Záhadná a planoucí
Z popela snů zrozena
Vcházíš do mého života.
Autor Marvel13, 19.01.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ranní víla? že by ...

19.01.2007 18:32:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí