Jenom jednou...

Jenom jednou...

Anotace: ..víckrát ne..

Slunce než
prolomí bariéry
tabulek zamlžených

..jako noc co
vládu jasnému dni
odevzdává..

pak pošimrá
tě pírkem zlatavým,
po kmínku
ohebném
v něž mě tolik baví
číst,

jsem okouzlen tou
chvílí
a někdo podotkne
snad,
to se stává,

ale já vím že jen,
jenom jednou,
tím už jsem si
nyní jist

do kůry tvé
smím
vyrýt svoje jméno,
které zůstane tam na věky,

a stále budu cítit
jemné doteky
hebkého listoví,
ikdyž korunu tvou
pokryje už
šedý vlas,

až jednou
ptáčci zpěvaví
tobě přijdou vyprávět
a v korunu
tvou sednou,

ty sama budeš vědět,
co já vím
a co je tehle svět,
že
pravá láska
přijde pouze jednou.
Autor chalcedon, 19.01.2007
Přečteno 567x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pravá láska má prý ve zvyku vracet se zpět...

01.02.2020 19:29:14 | Lili Starr

jéjé ta je hebká a něžná.. kdo umí ten umí .. :-)

19.01.2007 18:31:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí