Prostě se mi líbí...

Prostě se mi líbí...

Anotace: :o)

Každý týden ho vídám v tanečních,
vím že není moc dobrý tanečník,
ale co bych dala za tanec s ním
možná stříbro možná zlato co já vím..?
Prostě se mi líbí…
Kolikrát ho ještě uvidím
to fakt nevím, ale chci být s ním,
on je prostě úžasný
jako princ je překrásný
Prostě se mi líbí…

Nechoď nikam ne-odcházej,
prosím chvíli stůj,
ty si ten jedinej miláček můj.
Chci aby mi po tobě aspoň kousek zbyl
a ne jako led si chladný byl…
Vždyť..prostě se mi líbíš!!!
Autor Jean89, 19.01.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí