Slepá dvířka

Slepá dvířka

Anotace: 29.5.

Z posledního už jsem domlela.
A že jsem mlela páté přes deváté.
Křídla se ve mně zachvěla,
avšak ke startu povolení nedostala.

Říkám si, už jsem dost stará,
abych měla oči zalepené,
jako čerstvě narozené kotě.
Jako slepý kůň, co proti zdi se žene!

Jsem opět kůlem v plotě.
Živote, zase jsi mi to natřel!
A já se jako stará dvířka namazala,
abych už dál tesklivě nevrzala.
Autor Mia, 29.05.2013
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, KatkatkaW, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí