Co pro mě znamenáš...

Co pro mě znamenáš...

Anotace: ...

Jsi mé slunce,
které se v mém okně přes den zhlíží,
jsi můj měsíc,
který na mě v noci dohlíží.

Jsi voda,
kterou chtěl bych pít,
jsi cesta,
kterou chtěl bych jít.

Jsi vánek,
který mě hladí po tváři.
Jsi hvězda,
která nejjasněji září.

Jsi hebká lesní tráva,
ve které chtěl bych spát,
jsi štěstí,
které chtěl bych znát.

Jsi lední medvědice na poušti,
k níž láska, se vždy odpouští,
jsi sněžná sova na rozkvetlé pláni,
jsi ta, která srdce mé má v dlani.
Autor Pepe16, 30.05.2013
Přečteno 582x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí