...bleskutá

...bleskutá

Anotace: *****pro TEBE

v kalužích z kondenzátu mlh

elektrickou duši 

vlnky zkratují



blesky co šimrají mě v zápěstích


mi po výstupu vzhůru

mezipatrem srdce

neřesti vzájemné sdělují



Tak nemám v hrudníku motýly

tu esenci vzdychajícího žití

redaktorek ženských časopisů


mám tam 

(krom tabulek kompromisů)

naše


karmínové hromobití

Autor Noc17, 30.05.2013
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, Jiparo, isisleo, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí