Krásný je žít

Krásný je žít

Anotace: Vím, že krásný je žít, před tvým domem stojím, chci tvé vlasy políbit. Kreslím prstem do skel pouličních lamp, láska je ta bouře, kterou v sobě mám, láska je síla, pro kterou žiju, umírám

 

 

Krásný je žít

 

Chytám vítr do dlaní

 barev pás je mi závratí

jsem kůň v trysku bez opratí

 

Neznám lepší znamení

 láska černý mraky rozhání

a zlé se v dobré obrátí

 

Tak půjdu tam

kde oceán

hrany světa smyje

jinou krásu nehledám

tobě patří mé melodie

 

Vím, že krásný je žít

před tvým domem stojím

chci tvé vlasy políbit

 

 Kreslím prstem do skel pouličních lamp

láska je ta bouře, kterou v sobě mám

láska je ta síla, pro kterou žiju, umírám   

 

 

Cítím tu opojnou sílu v tepnách svých

Cítím, jak mě unáší tvůj jemný smích

 

Bílé paže tvé

s nebem propojím

a když v písku tančíš

svá trápení, v dál odhodím

 

Růže dál budou kvést

třeba i v sutinách skal

to všechno v paměti mám

když se probouzím do zimních rán

 

Cítím tu opojnou sílu v tepnách svých

Cítím, jak mě unáší tvůj jemný smích

 

(Hanuš  Šparlinek, 30.5.2013)

 

 

Autor Hanuš, 30.05.2013
Přečteno 435x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, La Ragazza con Bandiere Ceche
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malinko neučesané... ale komu by to vadilo, když je v tom všechna ta hloubka citu?

Není nic krásnějšího, než s tím pocitem zamilovanosti v žilách zavřít oči a nechat si větrem rozcuchat vlasy...

30.05.2013 23:58:37 | La Ragazza con Bandiere Ceche

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí