Kdyby I.

Kdyby I.

Anotace: Svět naštěstí není, co by bylo, kdyby...

Kdybych věděl,
jak moc trpíš,
jak tě bolí duše,
jak jsi žíznivá po lásce,
lekl bych se,
protože vím,
jak jsem slabý
a neschopný...

Kdybys věděla,
kdo jsem a co dělám,
jak slabý jsem
a neschopný
z lásky k tobě
vzdát se všeho, co jsem,
neřekla bys mi nikdy
lásko, moje mokušle...

Ale nevěděl jsem to já
a nevěděla jsi to ty,
a tak jsme spolu spojeni
poutem, které vydrží
víc, než bychom poznali
rozumem,
protože jsme uvěřili,
že ještě můžeme
milovat...
Autor VIZ, 31.05.2013
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Zrska, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí