Kotě

Kotě

Anotace: Lepší, než drátem do oka.

Kotě.
Vím že to chceš
a já chci totéž
řekni co bude, když touha nás spojuje.
Kotě.
Cítíš to stejně?
Vždy když se setkáme?
Duše se rozzáří a žaludek stahuje.

Proč se máme trápit, když můžeme těla splést.
Tak se na něj vykašli, to já bych ti chtěl modré z nebe snést.

Mám tě rád, jsi skvělá.
Žena co by se v mém náručí chvěla.
Jenže nikde poblíž mě nejsi
a mě to mrzí, oči jsou plné slzí.
Chci tě kotě, kde jsi.

Chci tě slyšet
chci tě vidět
chci tě cítit
chci tě hřát.
Ráno se s tebou probouzet a v noci s tebou usínat.

Řekni mi co dělat mám,
když se nechci cítit sám.
Mám se všech svých citů vzdát
a prázdnotu si namlouvat?

To se přece nesmí stát,
pak budeme oba litovat,
že nebylo co mělo být
a s tím já kotě nechci žít.

Řekni mi, že budeš má, no tak řekni to, prosím nebuď zlá.
Můžeš si klidně perly světa přát, jen když spolu budeme napořád.

Vždy když na sebe pohlédneme tak vím.
Vždy když na sebe pohlédneme ty víš.
Ta energie tu je, tep se náhle zvyšuje, kdy to pochopíš.








Jen o tobě chci kotě snít.
Jen tebe chci ke hvězdám vzít.
Koukat s tebou kam slunce zapadá,
chci s tebou dělat vše co tě napadá.
Autor Jack Salmon, 31.05.2013
Přečteno 524x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí