Fáze v Novoluní

Fáze v Novoluní

Anotace: ooo

Velebím předměty,
velebím krajiny,
chutnávám maliny,
písmena do věty.
Dřevěné kružnice,
léčivý karamel,
z veršů je námel.
Bije zvon zvonice.

Stoupání na horu?
Kdo písně neslyší,
nevchází do chýší.
Utratil tón chórů
na cestě do tůní.
Bez očí, bez chuti,
přesto let perutí
stíní své Novoluní.
Autor Mirka Hedbávná, 31.05.2013
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné téma. Jen rytmus trošku pokulhává.

27.06.2013 20:56:58 | Ludmila Ježová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí