Při dešti

Při dešti

Anotace: burácení kapek přivádí mě na myšlenky..

Za okny přetéká mokrá nadílka
žádný anýz a vanilka!
Znesvářené kapky deště
a já
- chtěla bych ještě.

V tvých dlaních se ztratit
planými řečmi a polibky
ti platit.
Teplý čaj po doušcích pít
a prostě se tak nějak
- mýt.
Autor lola působivá, 01.06.2013
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, pandufek, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí