Jsi pořád v mé blízkosti...

Jsi pořád v mé blízkosti...

Anotace: ...a ani o tom nevíš

Jsi pořád v mé blízkosti
V posteli vedle mě stalé ležíš
Vždy před spaním pohladím tvůj obrys
A dám polibek do prázdna
Tam kde bývavali tvé rty
Pak pohlédnu do tmy
Uvnitř mé modré kobky

Co bych za to dal kdybych mohl
Zase masaž páteře a zad ti udělat
V noci zahříval tě přes bříško
Zůlíbal bych každou tvou třešničku
Prsty prozkoumal tvé dolíčky
Jazykem ochutnal tvé bochánky
Položil ti hlavu do klína
Díval se na ty dva hnědé korálky
Nechal se šimrat na tváři tvými vlasy

Prosím, už se neboj
A nahlédni do mé myslánky
Jsi tam schovaná jedinně ty
Autor JohnyD., 05.06.2013
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí