Rozpory

Rozpory

Anotace: ...

Duše je na cucky,
rozporů plná.
Chválící boha,
i když ďáblův je sluha.
Dříve žil ve víře,
teď v zakázané lásce.

Žije jen pro chvíle,
které neměl by chtít,
ale život bez ní už neumí si představit.
Nežádá odpuštění,
vždyť nemá proč,
nikdy dřív nepoznal jak krásný je život.
Autor Heimdall, 09.06.2013
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Secretive, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí