Zrnko kávy

Zrnko kávy

Anotace: je mi to jedno, jestli to je zas nějaké klišé..

Jsem křehká

jak rozbitý hrneček s kávou

víš tak křehká

že všechny mé touhy plavou

mezi hladinami tvých slz

a tvé krutovlády

bojím se, co udělám

za tvými zády

že pak budu litovat

bojím se tě chtít

 

znovu milovat

 

že nastane zas další žal

tklivé písně ptačí

ach jsem křehká

že mezi prsty stačí

jen mne rozemnout

jsme tak křehcí

uvězněni

v buňkách hvězd

není se kam hnout

a vítr šeptá mi

 

nech se svést

 

zalij mě jen tak

horkou vodou

chci se v tobě

 

rozpustit

 

a vypařit se pak

jak dým z cigaret

protože ty chceš se mnou

 

postavit lásku

 

 

 

 

 

 

 

na domečku z karet…

 

 

 

Autor Jiná, 11.06.2013
Přečteno 453x
Tipy 11
Poslední tipující: Záklopka, Kutinečka, střelkyně1, isisleo, Amonasr, Já Esther Ruth, M.V.Jung., ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bílý porcelánový hrneček
tak křehký a nevinný
stejně jako ty
proč mě tak svádí tvé rty
a ta jejich chuť marcipánu

nechci tě již
nikdy rozemnout
budu si vychutnávat
každé tvé zrnko
zalívat tě láskou
ať se mi nevypaříš

i domeček z karet
může mít pevné základy
a nikdy se nerozpadne
stačí když se přilepí
všechny ostré hrany

11.06.2013 22:40:39 | JohnyD.

Vidíš, není to tak těžké :-)

Neboj se chtít milovat ...

11.06.2013 22:17:22 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí