šeptaná do ticha

šeptaná do ticha

Anotace: tobě a tomu prchavému okamžiku

uprostřed dne
ticho až slyším
každý tvůj nádech

jako bych už nikam nemusela
jako bys mohl zůstat

není to zlý

schovat se
beze slov
přímo za slunce

sypat ti do dlaně
sněhové polibky
co nechtějí tát

ztratit hlavu
pro posvátnou chvíli
zapomenutýho štěstí
v pytlíku od medvídků
Autor ještěrečka, 12.06.2013
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí