Souhvězdí štíra

Souhvězdí štíra

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Yl6RZmM77zQ

Když v pavoučích sítích
můj dech se chytí
a v padajícím tichu
obléknu šat hříchu

a svět se ztratí v pousmání
v zakázaném doteku
v mezičase přijímání

na cestě, kterou jsem si
nevybrala
v koutku mysli se krčí malá
naděje

to slovo je v cizí řeči
bohužel jsi stále něčí

ne, nevěřím na pohádky
život je na ně příliš krátký
dotknout se lásky
znamená mít prst na spoušti
znamená zranit
ale to se odpouští

jenže už praskla poslední struna
a zvadla růže ve váze doma
kterou jsi mi dal.

Ve vůni borovic
toužím mít něco víc
na jinou hvězdu jsi však přísahal...

v náručí držím roztříštěný svět
s tebou jsem hledala
svůj vesmír naposled.

Autor Verena, 14.06.2013
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Holis, Záklopka, V.N.Losinský, Jiparo, Amonasr, Psavec, Avola
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná ... také mám "co do činění" se Štírem, takže tak trochu rozumím ... ST

23.03.2014 21:30:25 | Záklopka

nádherná

14.06.2013 22:23:22 | Avola

Děkuji... :-)

15.06.2013 09:04:28 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí