K narozeninám

K narozeninám

Anotace: na kompromisy bude dost času až zestárneme

výstražnej signál

v mojí hlavě

na dveřích metra

ještě jednou deset minut

 

něžně se přitisknout 

na tvý rty... napořád

 

a ruce na bocích, zádech, ramenou

a hlava na tvym srdci

 

kissácký masky

a jediná kiss

k narozeninám

a ke všemu, co sem kdy chtěla

 

tak na mě jen 

polož ruce

a nech mě být šťastná

 

na Florenci

v půl jedný ráno

mezi obrazy mojí nekonečný snahy

 

jen já a má drahá Anglie

Autor Metal Lady, 16.06.2013
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí