Se mnou

Se mnou

Anotace: ...

Už pomalu usínají ptáci
Zapaluju svíčky
Konečně přichází už noc
Když jsem tu sám
Tak myslím na tebe
Tiše volám o pomoc

Nějak sem patříš
Do lesa
K řece
Pod stromy

Nějak vždycky
Jsi to ty ...
Když se teď podívám na nebe
Už skoro vidím hvězdy
Třeba nějaká spadne
A já si tě budu přát.

Do noční samoty.
Do lesa
K řece
Pod stromy -
Se mnou

15.6.2013
Autor me999, 17.06.2013
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Liduška, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nádherný..hned bych šla vlasy ti větrem hladila..

22.12.2013 22:21:19 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí