Ve stínu bohaté koruny

Ve stínu bohaté koruny

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=SBJ6YjEh3so

Kontury stříbra

bouřka v dáli roznáší

beránci vykukují

ze svých salaší

nad námi v korunách

holubi si krouží

já dívám se jak oči tvé

touží

utopit se

v mých hnědovlnách

a poslouchám kapky deště

jak propadávají větvemi

mezi nás

ach proč nejde

vrátit ten čas

za chyby se platí

žel velké daně

a teď tu leje

a my sušší si sedíme

pod stromem naděje

máš krásně teplé dlaně

má jezinko

šeptáš mi…navždy

a já hvězd se tiše ptám

zdali pak věřit

ti to vše mám

zda blízko k sobě

mají naše světy

když z hlubin se vynořují

má ňadra

a tvé rety

napospas osudu

čekáme rány

a dýcháme

co vítr rozevlál

miluji tvůj pohled

odevzdaný

a vůbec nevím

co s námi

 

 

 

bude dál…

 

 

 

Autor Jiná, 25.06.2013
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: čarodějka07, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo kreslil ten obrázek??

25.06.2013 23:45:49 | JohnyD.

já..ale už někdy v zimě

26.06.2013 10:08:46 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí