Prach

Prach

Anotace: Jejich příběh odvál čas...

Dostávají se mi pod kůži

útržky slov, tak těžce tvých

pírkem hladíme rány z prohraných bitev

nikdy se nezahojí, já to vím

ale proč se alespoň nepokusit

usínat bok po boku, dlaň na dlani

propletená s tebou jako kmen

groteskně umírajícího stromu

 

Věřila jsem na zázraky

a někdy mám pocit, že věřím stále

jsou osudy krátké, sotva na jednu báseň

kismet, co právě pohasíná

proměním-li se v duhu

chci, abys byl mým nebem

a každý den mi psal vzkazy

skryl je mezi mraky

a rozfoukal...

 

Autor terezkys, 25.06.2013
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Madanik, Megan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí