Laska VS strach

Laska VS strach

Anotace: Miluji tu co nikdy nemohu mít, přesto jsem šťastný, protože ona je šťastná - s jiným

Mám strach ze samoty,
přesto ji vyhledávám.
Mám strach ze tmy,
přesto žiji v noci.
Mám strach... 
Ach ten pocit,
tak zlý a přesto se mu nevyhýbám.
Cítím ji uvnitř,
temnotu... 
Sílí, a přesto se bráním,
ale jak dlouho ještě... jak dlouho?

Sesbírám střípky svého srdce 
a slepím je do posledního kousíčku.
Už zase se nebojím, 
usmívám se ...
Myslím na tebe 
a přesto vím že tě nikdy nebudu mít.
Netruchlím, vím že si šťastná...

Vychází slunce.
Jeho teplé ranní paprsky 
dopadají na mé unavené oči
a jakoby říkaly, netrap se, netrap se..
Ale já se přece netrápím, jsem šťastný..
Nebo ne?
Co je vlastně štěstí?, jak vypadá?
viděl si ho někdy? 
Ne, ale vím že je a já ho cítím,
Cítím ho jen kvůli tobě,
ty jsi to světlo v temnotě,
co pomáhá mi držet směr ,
ty jsi ten anděl jež odhání samotu,
ty jsi můj štít jež chrání mně před strachem,
ty jsi má naděje, můj život.
Miluji tě

Autor Adrifinell, 26.06.2013
Přečteno 506x
Tipy 3
Poslední tipující: Boudicca, ašari, WoQyX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí