Jsi stejný, jak já, ale přitom odlišný

Jsi stejný, jak já, ale přitom odlišný

Anotace: Zasekávám se v myšlenkách při stoupání do nebe a i když chci zapomenout musím myslet na...

Zasekávám se v myšlenkách při stoupání do nebe
a i když chci zapomenout musím myslet na tebe.
Jsi stejný, jak já, ale přitom odlišný.
Jsi zvuk, který znám, ale přitom neslyším..
Jsi ukolébavka na dobrou noc,
ale stejně mi při pohledu na tebe vaří krev.
Jsi zábavnější než šašek v pohádkách,
ale stejně mi občas spadne slza na můj ret.
Jsi moje synonymum i můj protiklad.
Jsi mým nepřítelem, i když v tobě mám svůj poklad.
Jsi dobrý řečník, který mě umí dojmout svou slohovkou.
Ale přitom se někdy ztrácíš, když máš odpovědět na otázku ubohou.
Někdy jsi výřečnný, někdy jsi nesmělí. A já se v tobě ztrácím..
A vůbec ti nerozumím.
Jedno však vím jistě, že miluji tě víc než sebe, než všechny ty kluky před tebou. A snažím se změnit sebe i svou minulost prokletou.
Autor ašari, 26.06.2013
Přečteno 402x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí