Tvůj čas

Tvůj čas

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=sa_NstH1bdw&feature=endscreen

Šedozelený lišejník pokryl moje srdce

život se míhá kolem prudce

po oknech stéká déšť...

 

popraskala kůra na mých dlaních

od slibů a od hlazení

zmlkla moje ústa

jenom šepot zůstal

 

a kdesi v hloubce

 

kam stekly všechny prameny světa

hledají tě mé ruce

vodu s nadějí splétám...

 

v myšlenkách se tříštím o svou minulost

v chladné noci

což jsi byl jenom host?

 

a déšť stále padá

v rozpitých obrazech

mám tě ráda

 

a možná se to nikdy nedovíš

v počmáraných zdech

mlčení zas přišlo kousek blíž.

 

 

 

 

 

Autor Verena, 26.06.2013
Přečteno 551x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Holis, PetTulak, vodnař, Jozef Bojanovský, Psavec, janewe, Jiparo, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to.... znám

30.06.2013 00:25:01 | janewe

Příjemně, nikoliv příliš, melancholická... A s tou melodií ladí náramně... :-)

27.06.2013 09:21:29 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí