Jen než další nová..

Jen než další nová..

Anotace: .

Má drahá, tak to je
Krátký příběh
Bez lásky a soucitu 
Bez hrdiny na obzoru
Ale mé oči
Vynadívat na tebe se nemohou
Nemohou
A tak to zkrátka je
Tak jak jsi mi říkala
Povětšinou
A tak to už zkrátka je
Chladná voda
Do rána mne probouzí
A já pořád na Tebe
Vynadívat se nemohu
Vynadívat nemohu
Řekl jsem, že miluju Tě?
Že miluju Tě?
Nechalas to jen tak za sebou
Mám Tě plnou hlavu
Dozajista plnou hlavu
Plnou hlavu
Jen než
Potkám někoho
Nového…

Autor Roger, 27.06.2013
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí