jezero

jezero

Anotace: ..

 

 

 

 

vysychá jezero tvých přání
a jen větvě sklání
osamělý strom

Je plný vzpomínek
dávných slibů
a v jeho kořenech zastavil se čas


neúprosná součást děje co se neusměje
plyne
a slunci západ nepromine

ztraceny záhony modrých vln
na kterých pluly
větrem hnány
touhy
srdcem odmítány

možná když z popraskané země
obraz složíš
a slzou pramenitou
žít mu dáš
 
pak pochopím
proč se usmíváš

 

 

 

Autor poeta, 28.06.2013
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Equus przewalski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí