Nezlom mi srdce...

Nezlom mi srdce...

Anotace: Nezlom mi srdce dřív, než ti ho vůbec dám. Neříkej ne, dokud se tě nezeptám....

Nezlom mi srdce dřív,
než ti ho vůbec dám.
Neříkej ne,
dokud se tě nezeptám.
Neříkej, že nejdeme k sobě,
než se o tom přesvědčíš.
Neříkej mi o věcech,
kterým ty sám nevěříš.

Nevolej mi, pokud nevíš,
jestli mě chceš vidět.
Neříkej, že necítíš nic,
když vím, jak umíš nenávidět.
Nepřipomínej mi sliby,
které nikdy nesplníš,
neříkej, že nemám chyby.
To je lež a ty to víš.

Ref.: Na oplátku ti já teď slíbím,
že budu tvoje, a že ti věřím.
A až zítra ráno otevřeš oči,
budu tam, to ti přece stačí.

Nemluv moc a ani málo
říkej jen to, co by za to stálo.
Nevzdávej se svých snů snadno,
nelži, to není radno.
Neopakuj zas a znova
všechna ta stejná ohraná slova.
V sázce je hodně, možná i víc,
vyznej mi lásku nebo neříkej nic.

Ref.: Na oplátku ti tu teď slíbím,
že pak budu tvoje, a že už ti věřím.
A pak ráno, až otevřeš oči,
to vzdálení nás dvou bude o něco kratší.

Nemluv o mně za mými zády
pokud víš, že nejsem tady.
Nehledej si důvody,
proč to nejde a co kdyby.
Neříkej všem, že mě znáš,
když tam, kde jsem, mě nehledáš.
Neříkej ne, dokud se tě nezeptám
A hlavně mi nezlom srdce dřív, než ti ho vůbec dám.
Autor Luciferka, 02.07.2013
Přečteno 1096x
Tipy 1
Poslední tipující: WoQyX
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Písňovému textu je dovoleno leccos, co by v básni neprošlo. Proto taky jen uvádím: pozor na zlámaná srdce! sádra nepomáhá... ale beze srandy: jsem si vědom, že v daný moment je to nejdůležitější věc v životě. Proto by si taky zasloužila úctu k námětu a jeho adekvátní zpracování. Platí žee méně je někdy více. Tady se v přemíře slov ztrácí hloubka smyslu textu. Opakuji však, že v písni se to snese...

03.07.2013 09:33:02 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí