Ztráty bez nálezů

Ztráty bez nálezů

Anotace: trochu smutné :)takhle podvečer

Už nedokážu

vykouřit celou cigaretu sama

chybíš mi abys mě poloviny té nikotonivé neřesti zbavil

 

Už nemůžu

vystoupit na zastávce odkud jsme chodili domů

bez toho aniž bych křídou na zem kreslila tvoje stopy

 

už zase mi dělá problém usínat

v mé malé posteli

když mi nikdo neřiká před spaním pohádky

 

už si nepouštím celé odpoledne hudbu

tak mizernou jak si vždycky tvrdil

protože není nikdo kdo by mi to hanil (a vybíral ještě horší)

 

Uvidíme se v září a já asi nebudu čekat,

ale přesto

mi chybíš

Autor drew, 03.07.2013
Přečteno 422x
Tipy 11
Poslední tipující: CoT, Tempaire, Avola, Loveless, Jozef Bojanovský, Jan Voralberg, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí