Buď mi lízátkem

Buď mi lízátkem

Anotace: vyznání lásky

Buď mi lízátkem,

štěstíčkem na špejli,

a na dlani chvějivé,

něžňoučkým pápěřím.

 

Buď mi medvídkem,

z nejjemnější plyše,

a také písničkou,

jíž chtěl bych slyšet.

 

Buď mi snem k ránu,

z cukru kostičkou,

když sladím si kávu -

buď mojí celičkou.

 

Buď mi vločkou,

která mi hladí tvář,

i tulivou kočkou -

buď mojí zas a zas...

Autor pétanquer, 06.07.2013
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: Lékařka duše, synanceia, Amonasr, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné vyznání. =)

30.07.2013 22:20:43 | Lékařka duše

Lékařko duše, moc ti děkuji.

04.08.2013 23:04:11 | pétanquer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí