Bolest už šla spát

Bolest už šla spát

Anotace: ..do hlubokého spánku..

Vyprávěj mi

jak vplouváš do snů mých

a noc se tiše ke tvé touze

rozpoví

o košíčkách rozeplých

o tom jak rty dlouze

hladoví

vyprávěj mi

jak hvězdy se v nás dotváří

povídej o znovuzrození

jak dýcháme si do tváří

a milujem ten pocit

hlazení

když nechávám se

ztvárňovat

tebou

od čela přes obočí

až kde rodí se div

a vzdávám se

znovu odmítat tvým očím

zase už zezlátly

tak jako dřív

a žádají o odpuštění

v srdci dunu

vím že jsi do nebe vynesl

naši novou lunu

pro krásné ráno

lásky chvění

te amo

dozráli jsme jak třešně

a ještě možná budem

dál zrát

už tě nenechám

jen tak odejít

a neodleť

bolest už šla spát

prosím neprobouzej ji

 

a zůstaň takový

 

 

 

jaký jsi teď…

 

 

 

Autor Jiná, 09.07.2013
Přečteno 475x
Tipy 14
Poslední tipující: M.V.Jung., Psavec, Jozef Bojanovský, WoQyX, JohnyD., VEDz RVAHEs, Amonasr, Isquieasuus, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano vím...a věřím tomu, že se nenecháme nikým/ničím odradit :-*

10.07.2013 20:02:28 | Jiná

však sama víš
jak moc rád mám košíčky
i to v nich a při světle svíčky
líbám tvé rty už nemusíme hladovět

jsem rád za to znovuzrození
v některých chvílích jsem ani
nedoufal v tvé odpuštění
a teď je vše moc krásné

věřím tomu budeme pořád zrát
překážku nenecháme si v cestě stát
neboj se bolest už neprobudím
zůstane již navždy skryta

nemám důvod se už měnit
vím že mě vždy polibkem odměníš
a já ti ho moc rád vrátím
srdce mé tluče jen pro tebe :-*

10.07.2013 19:44:35 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí