Křehkost vztahu

Křehkost vztahu

Anotace: není tu nic k pochopení a zase naopak - není tu nic k nepochopení (:-D

 

 

mix myšlenek a údivů

 

teď chceš mne líbat

(a včera zas kousat)

tvé ruce mne hladí

 

včera jsem však tady

trpěl zmíral a ne hlady

jak vpleten do kola zrady

 

někdys - zmaten - nevím rady

když otvíráš se jak se zlíbí

kde kdo kde co snadno slíbí
slovíčky, jež předem zradí

proč já v tvých úletů době

jsem tu a ty »na oslavě«

nejsem s tebou ani v tobě

tak proč jsi tam - i v mé hlavě?

 

Fakt nevím, nevím proč právě

když bůhví kde v nocích bloudíš

jinde horký dotek loudíš


nechávám dveře časných rán

v důvěře vlastně bezdůvodné

vždy! otevřené dokořán

 

když sakra dobře vím, že se rty

s v tobě ukrytými čerty

nejsou vážně žádné žerty

a tak tu teď tady hulím Sparty

myslím na tvé čerty, na rty

na náš vztah jak ze skla křehký


fakt! to vůbec nemám lehký

 

Autor aravara, 10.07.2013
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: isisleo, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))..každej chlap to má těžký..to je víc než jasný;-)

11.07.2013 07:23:16 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí