-Plamen-

-Plamen-

Anotace: ....

 

 

-Plamen-

 

Ať noc zapálí divoký plamen z našich srdcí!

Planoucí z doutnajících trosek zítřejšího hnití.

Dnes jsme ten oheň, dnes jsme ta záře!

 

Vzplanout jen, vzplanout a spálit to odporné žití.

Shořet, shořet na prach, přec dávno jsme mrtví!

Dnešní uhlí, zítřejší popel, síla co rozplyne se v páře.

 

Morový opar, zahnědlý zápachu oblak vně ulic všude kol.

Trosky tmou netečně bloudící, jiskru svou hledají.

Po kremaci touží, ohně vůně vábí, hledají žháře.

 

A tak tu stojím, a ocílkou křesám nad hnilobou dne.

 

 

 

Autor Slechtic, 12.07.2013
Přečteno 544x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí