Štěstí

Štěstí

Anotace: ?

Děkuji za život,který mi byl dán.
I když není perfektní a stoprocentní,tak jak bych si přál.
Ale i tak jsem velmi rád.
Za to,že mohu dýchat.
Vnímat bolest a cítit dotek.
Nemám velký prachy na účtě.
Neznám moc lásky.
Ale jsem strašně moc vděčný za přátelství.
Které se mi dostává,za lidi kteří mě obklopují.
Ale i oni ví,že dal bych v šanc vše co mám jen aby byli šťastní.
Měl jsem umřít.
Ale stále jsem tady.
Nechápal jsem proč.
Ale roky přibývají.
A já už došel porozumění.
Mějte mě za blázna,ale to jsem taky .
Ale já pochopil a vím.
Že nejde o mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V životě bych nepostavil své zájmy a svůj prospěch před ostatní.
Nikdy,ale nikdy bych nešel přes mrtvoly.
V dnešní době je to špatně,proto nejsem bohatý.
Ale já to prostě neumím,neumím být zlý.
Ale věřte ,nebo ne mě to fakt žíly neškube.
Radši budu mít kulový,ale prozradín Vám jedno tajemství.
Já jsem ŠŤASTNÝ!!!
Autor UNKSON, 13.07.2013
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí