Mraky

Mraky

Anotace: kratší

Déšť, trapný otřepaný klišé dramatu,
mi stéká po xichtu jako sliz,
přes kterej jako přes cokoliv jinýho
nemůžu vidět věci jasně.
Bylo by rozumný jít domů
a já nejdu.
Autor Malachias Traum, 17.07.2013
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, Proxima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí