Stůj.

Stůj.

Anotace: Básník ze mě nikdy nebude.

Nejsem si jistá,
proč jsi to zrovna ty.
Bez tebe mám však divný pocit,
pocit samoty.

Nejsi kotva na dně moře,
ale ani kůň táhnoucí vůz.
Asi si někdo důležitý,
kdo mi řek stůj - tvůj osud
je nyní i můj.
Autor Frizzie, 20.07.2013
Přečteno 411x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí