Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ...

Tvůj dech se ještě vpíjí do polštáře,
tiše a měkce zní tvé hlesy,
hádal bych rád z tvé spící tváře,
šťastná?- zda jsi.

Sníš-li o něčem hezkém,
v ránu co míha se mi za okny vlaku,
labutě prý hynou steskem,
myslíš, že máme smůlu- a nebo kliku?

Osychá rosa, pomalu se jasní nad obzorem;
jak se vrací barva tvým rtům,
růžoví se i úsvit slunce,
vkrádá se pod deky lem;
a zahání poslední střípky snů,
kdo ví- jsou-li i šťastné konce?
Autor VE, 30.07.2013
Přečteno 729x
Tipy 10
Poslední tipující: Noc17, Amonasr, RyxiraAmyGinger, Aaliyan, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně se mi to líbilo ;) ST

30.07.2013 15:27:37 | Aaliyan

Vzal bych kliku od vlaku a šel vstříc konci proti slunci...

30.07.2013 13:13:08 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí