O Víle

O Víle

Anotace: Mírně se mi zná, že to nedává smysl, ale jsem zmaten jako ta báseň.

Sbírka: O Princezně

Ve stínu noci,
žil jsem svůj Svět,
kdybych žil takhle dál,
mohl zemřít bych hned.

Pak vstoupila záře,
do stínu žití
a dala mi sílu
k dalšímu bytí.

Víla z mých snů,
mi do přítmí vstoupila,
srdíčko krásou svou
mi tím rozbušila.

Už nechodím ve stínu,
s tebou se vznáším,
podléhám citům svým,
chtíčům i vášním.

Dovol mi srdce své,
dlaním tvým věnovat,
do smrti slibuji,
že budu tě milovat.
Autor Salvatore, 06.08.2013
Přečteno 969x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí