Prostě jen být šťastná

Prostě jen být šťastná

Anotace: čtěte a suďte...

Tisknu se k polštáři,
smutku na rozdávání.
Nechtěla jsem k oltáři,
jen tu trochu milování!

Chtěla jsem znovu v lásku uvěřit
a milovat jak nejvíce umím.
Snad mít zas duvod proc ze zivota se těšit
a vědět že k někomu patřím!
Autor Angel111, 21.01.2007
Přečteno 341x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za komentík, k básni. Líbí se mi, jaks´to napsala, rozumím temu.

21.01.2007 20:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí