ZPOVĚĎ

ZPOVĚĎ

Anotace: zpověď zamilované nebásnířky

Tvé oči zelené jak jarní tráva,

vlasy jako slunce z rána.

Hřeješ, Lásko, i studíš zároveň

jako požár i povodeň.



Tvé srdce po mém netouží,

patří jiné.

Jedno však přec hřeje,

žes měl mě rád, v dětství.



Sotva se dotkneš mého těla,

tvá boule na kalhotách křičí, že by chtěla...

Tělesně, to je jen půl

a vůl, kdo tomu nerozumí.



Říkám: Nic tu pro tebe není.

Říkáš: Pravidla se občas porušují.

Mluví z tebe vášeň dravá

a tvá ruka nenechavá...



Ví, kam sáhnout, podléhám

a rozkoší omdlévám.

Hoříme jak jedna svíce,

uvidíme se však více?



Naše těla možná, snad.

Avšak srdcem vzdáleni jsme.

To zná jen ten, kdo má rád.
Autor sophiesophie, 13.08.2013
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Qwolady
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové tři nádherně romantické básničky - to nelze nechat bez komentáře!-:)
Moc se mi líbí všechny, je z nich cítit "krásno" a to se mi moc líbí!

13.08.2013 13:23:57 | Qwolady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí