O lásce s velkým L

O lásce s velkým L

Anotace: Taková kravinka

Chtěl bych Vám povídat o lásce
avšak nemám básnické nadání
Snad mi to tedy odpustíte
a poslechnete si mé vyznání

Láska je jako večernice
letící noční oblohou
Bohužel to už někdo řekl dříve
a já se teď zastydím

Zkusím to tedy znovu
snad to vyjde líp

Láska je němá kopretina
odejde tiše jako splín
Pojďme jí hledat trochu více
a vážit si jí, co já vím

Co více napsat o lásce
když jí zatím nevidím
Autor Honza Krejcarová, 21.01.2007
Přečteno 1381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máme jen dvě možnosti: buď žít pro druhé a nebo zemřít."(M.M.F.)

22.01.2007 03:57:00 | no

Zvláštní,ale zvláštně krásné a svým způsobem kouzelně poetické...

21.01.2007 20:18:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí