Sv. Kateřina

Sv. Kateřina

Bože, ty můj bože
právě vstala jsme z lože
z ďábelské postele
- kterou si ani nestele.

Bože, ty můj bůžku
já nestála v růžku
byla jsem s ní byla
- tím lásku zabila.

Sv. Kateřino, Sv. Petře
však ona mě už nechce
třeba mě ani nechtěla
- chtěla jen spojit těla.

Sv. Kateřino, Sv. Petře
řekla jsem jí svoje "Ano"
tím své sliby zabila
v momentě
- kdy jsem jí políbila .... PROKLETÁ SV. KATEŘINO!!!
Autor KaterinaKoudelova, 17.08.2013
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí