Princ a princezna v každém z nás

Princ a princezna v každém z nás

Anotace: nenechavejte svuj zivot osudu :o))

Růženka ze zámku porostlého růží
co živoucí polibek princ nebál se jí dát
ted ten polibek tomu princi dluží
a vřelé díky,že z náruče smrti ji nechal vstát

Díky,že nevšímaje si života splínů
a s hlavou hrdě vztyčenou
prošel cestu plnou stínů
za princeznou svou vysněnou

Diky,že místo vést jen planou řeč
o svých chrabrých ctnostech
raději za ni tasil meč
a přecházel po vratkých mostech

Po mostech mezi životem a smrtí
mezi jistotou a sázkou
brodil se po kolena v suti
a volil mezi zvířetem a kráskou

Ona byla ta spící krása
každý o ní jen tíše snil
a on byl zase její spása
zachránil ji,když ji políbil

Ten polibek byl víc než jen dotek rtů
znamenal pro ni celý svět
probudil ji z nekonečných snů
však nemá cenu jí ho závidět

Takhle to bývá jen v pohádkách
a náš svět je realita
však ani náš život není jenom o hádkách
je v něm i láska,ale dobře skrytá

Nemá cenu o ní jenom snít
osudu se zkrátka pomoci musí
každý z nás může princem či princeznou být
a je hlupák ten,kdo se o to nepokusí
Autor Michelll, 21.01.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezkeee..si sikulka:D....(to neni ironie)

30.01.2007 22:25:00 | embryo v hlave

moc moc pěkné.... fakt se ti to povedlo...!!!

21.01.2007 21:20:00 | Choosy girl

jojda opět krásná, nu toho mrazení na zádech se asi nezbavím ;-)

21.01.2007 19:18:00 | Dejfor

Nádherný....neuvěřitelně mě to oslovilo..opravdu nemám slov,vystihuje to moje rozpoložení...

21.01.2007 17:20:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí