Kousek ztracené lásky

Kousek ztracené lásky

Anotace: ...

V bolestech krouží nad propastí,
zahalená svou zmučenou tváří.
Bez odplaty, bez viny, snaží se zakrýt své vlastní díry,
zmáčené slzami, které způsobil ji strach a my.

Promarněné sny ji zdobí jizvy na rtech,
a v naší povaze ji chránit, ji ničíme víc než bychom chtěli.
Přesto se snažíme provést nepatrný steh.
Zachránit co zbylo, i když bychom ztratili to, co jsme měli.

Někdy ani to nestačí a v našich očích se minulost proplétá s neznámem.
Bez odpovědí a pozdravů se míjíme, jako cizí lidi.
Možná jsme to nezavinili, možná jen čas hodil první kámen,
roztříštil nás na cizí zraněné díly,
bez odpovědnosti nás mučil a dal nás dohromady se zlem.

Přesto nelituji, že jsem tě poznala.
V lásce s tebou padala.
I když jsem dopadla zraněná.
Láska se uzdraví a bude jednoho dne zářivá.
Autor ašari, 19.08.2013
Přečteno 517x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Láska se uzdraví a bude jednoho dne zářivá."

Někdy si říkám, jestli bejt optimista není smutnější než cokoliv jinýho...

19.08.2013 15:53:47 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí