Nádraží těsně za světem

Nádraží těsně za světem

Anotace: Muž stojí na nádraží, žena k němu přichází, kolem bloudí němí lidé a já si přeji kytaru...

Muž stojí na nádraží a čeká čeká čeká
Žena k němu přikročí je hezká hezká hezká
Muž se na ní otočí a nic neříká
A do toho ticha žena zašeptá

Namalujte mi oblohu
Bez ní vás milovat nemohu
Namalujte mi kometu
Ať vím, co cítíte ke světu

Muž se na ní zadívá a mlčí mlčí mlčí
Žena se usmívá a je hezčí hezčí hezčí
Do ticha zvolna vlak přijíždí
A muži slova na rtech zatančí

Namaluji vám oblohu
Bez vás já odjet nemohu
Namaluji vám cokoliv
Bez vás mě srdce zabolí

Já sedím na nádraží a čekám čekám čekám
Kolem bloudí lidé a jsou němí němí němí
Můj vlak právě do stanice přijíždí
A já na odchod nahlas zavolám

Dejte mi někdo kytaru
Ať vám ten příběh zahraju
Dejte mi prosím celý svět
Ať vám ho můžu vyprávět
Autor J. Póža, 20.08.2013
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: Makula, Amonasr, Jahudkka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí